SPECIAL VOICE -Laulukilpailu

Osakilpailupaikat:

20.11 Turku
Ammattiopisto Spesia

21.11 Järvenpää
Ammattiopisto Spesia

27.11 Pieksämäki
Ammattiopisto Spesia

28.11 Jyväskylä
Ammattiopisto Spesia

30.11 Espoo
https://www.vaylary.fi

14.12 Tampere.
https://www.vimmart.fi

15.12  avoin. Paikkaa ei vielä päätetty

1/2019 Salo

 

OSAKILPAILUT YHDISTYKSILLE, KAUPUNGILLE, NUORISOTOIMILLE, TOIMINTAKESKUKSILLE JA RYHMILLE:

Osakilpailut järjestetään eri kaupungeissa koko Suomen alueella maaliskuusta 2019 tammikuuhun 2020. Herkkuräbäri etsii järjestöjä, jotka lähtevät mukaan kilpailemaan Suomen kovimmasta erityisten biisiherruudesta.

Osakilpailuun saa osallistua vain itse tehdyllä kappaleella. Kilpailijat osallistuvat ennen osakilpailua verkkotyöpajaan, jossa he saavat opastusta ja tukea oman kappaleen tekemiseen. Kappaleen tekemiseen saa pyytää apua ystäviltä, ohjaajilta ja sukulaisilta. Osakilpailun tuomareina ovat Herkkuräbärin pojat ja räppäri Saturnus.

Kappaletta ei tarvitse säveltää itse vaan valmiita musiikkitaustoja voi ladata Herkkuräbärin kotisivulta osakilpailijoille annetun linkin takaa.

Toteutetaan unelmia!

Kilpailijan ei tarvitse vielä osata tehdä omaa kappaletta. Me neuvomme!

Osakilpailutapahtuma sisältää:
– Special Voice laulukilpailu 1h 15min
– Disko 30min
– Herkkuräbäri esiintyy
– Disko 30min
– Tulosten julkistaminen ja palkintojen jako

FINAALI
Finaali järjestetään Turussa Logomossa tai messukeskuksessa helmi-maaliskuussa 2020

Herkkuräbäri pitää huolta finaaliartisteistaan lähettämällä sähköpostilla vinkkivideoita ja neuvoja. Finaalissa on yhteensä maksimissaan 28 esiintyjää, joista jokainen saa esittää oman kappaleensa tuomariston edessä.

KUINKA LÄHDEN MUKAAN?

Yhdistyksemme Kehitysvammaisten Taitotupa ry ei kerää voittoa tapahtumalla, mutta Herkkuräbäreiden matkustus- ja majoituskulut on saatava peitettyä.

Osakilpailun tilaaja (yhdistys, toimintakeskus, asuntola, nuorisotoimi..ym) maksaa Herkkuräbärin matka- ja majoituskulut 350 euroa.

Tilaaja järjestää osakilpailutapahtumalle sopivat tilat ja mainostaa oman alueensa asiakkaille kyseistä tapahtumaa. Tapahtumaa markkinoidaan myös Herkkuräbärin koti- ja Facebook-sivuilla.Tilaaja saa pyytää tapahtumasta lippuhintaa, jotta saa tapahtuman kuluja katettua.

Ota yhteyttä satu@herkkurabari.net tai soittamalla 0451245745

ja sovitaan päivä osakilpailulle.

 

HERKKURÄBÄRIN JÄRJESTÄMÄT AVOIMET OSAKILPAILUT: 

Jos sulla käy niin huono tuuri, että kaupunkisi ei järjestä osakilpailuja, Pysy silti kuulolla. Kaikille avoimia osakilpailuja tullaan järjestämään kiinnostuksen mukaan eri kaupungeissa. Avoimeen osakilpailuun osallistuminen maksaa 26 euroa/hlö sisältäen biisinteon verkkovalmennuskurssin.  Avoimiin osakilpailuihin tulee ilmoittautua etukäteen.  järjestetään kesän aikana. Kilpailuista saat parhaiten lisätietoa liittymällä Facebookissa Special Voice -ryhmään. https://www.facebook.com/groups/2635233803217601/

Mikäli haluat oppia tekemään omaa musaa, mutta asut kaukana kaikesta, niin mee facebookin Special Voice -ryhmään. Facebookissa saat lisätietoa laulukilpailusta ja sen kuumimmista juoruista.. Syksyllä voit lähettää meille oman kappaleesi videomuodossa, joka otetaan huomioon finaalipaikkoja täyttäessä. Eli siis myös sitä kautta sinun on  mahdollisuus päästä osallistumaan kilpailuun. Kilpailuun osallistuminen etänä maksaa 26 euroa sisältäen verkkovalmennuskurssin. Videokilpailusta tulee lisätietoa myöhemmin keväällä facebookin Special Voice -ryhmään.. Suosittelemme kuitenkin osallistumaan osakilpailuun, koska live-esiintyminen on aina vakuuttavampaa ja edullisempaa.

 

 

 

LAULUKILPAILUN SÄÄNNÖT

– Finaalissa saa esiintyä samalla tai eri kappaleella kuin osakilpailussa

– Kappaleen sanat täytyy olla itse keksitty. Kieli on vapaavalintainen. Tuomaristo voi hylätä esiintyjän, jos huomaa kappaleen kopioivan toisen artistin kappaletta.

– Kappaleen maksimipituus on 1min 30sek.
Poikkeuksena on jos kappale sävelletään itse, saa se olla pidempi. Maksimipituus kuitenkin 4min.

– Kannustetaan ja kehutaan kaveria. Toisten esityksiä ei saa haukkua eikä niiden aikana häiriköidä.

– Kappaleessa saa pitää muistilappua, mutta tuomaristo arvostaa enemmän artisteja, jotka muistavat laulunsa sanat ulkoa.