Kehitysvammaisten Taitotupa ry

ILOA JA ONNISTUMISTA!

 

Yhdistys on perustettu kehitysvammaisten työtoiminnan ja monipuolisemman vapaa-ajan edistämiseksi. tavoitteenamme on, että kehitysvammaiset tarjoavat kehitysvammaisille vapaa-ajan aktiviteetteja, kursseja ja tapahtumia. Toiminta työllistää kehitysvammaisia ja samalla tarjoaa monipuolista toimintaa erityisryhmille.

 

Jäseneksi:

Kehitysvammaisten Taitotupa ry:n jäsenenä tuet työtämme kehitysvammaisten vapaa-ajan  aktiviteetin ja elinikäisen kehittymisen hyväksi.
Jäsenetuina saat sähköpostiisi kahden kuukauden välein ilmestyvän uutiskirjeen, jossa kerrotaan yhdistyksen kuulumisista ja tulevasta toiminnastamme, jolloin pääset myös askeleen edellä muita ilmoittautumaan mukaan ja varmistamaan paikkasi.
Jäsenenä saat hyviä etuja yhdistyksen toiminnassa.
Jäsenenä Sinulla on oikeus osallistua yhdistyksen kevät- ja syyskokouksiin, sekä hakeutua mukaan hallitukseen ja toimikuntiin.

Jäsenmaksu maksaa 20e/vuosi
Kannatusjäsenmaksu 50/vuosi tai 100e/vuosi

Jäseniä otetaan iloiseen joukkoomme syyskuusta alkaen

 

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ

 

 

ELMERIT MUKANA TOIMINNASSA

Kehitysvammaisten Taitotupa ry on perustettu Eläinteatteri Elmeri ry:n  rinnalle, jossa tehdään kuntouttavaa teatteria eläinten avulla. Eläinteatteri Elmerin jäsenet ovat monipuolisesti mukana Taitotuvan toiminnassa. Lisätietoja Eläinteatterin toiminnasta voi lukea

http://www.elainteatterielmeri.net

Kiitos ELMERIT!

Eläinteatteri Elmeri