SPECIAL VOICE -Laulukilpailu

Osakilpailupaikat:

20.11 Turku
Ammattiopisto Spesia

21.11 Järvenpää
Ammattiopisto Spesia

27.11 Pieksämäki
Ammattiopisto Spesia

28.11 Jyväskylä
Ammattiopisto Spesia

30.11 Espoo (Espoon, Helsingin ja Vantaan osakilpailu)
https://www.vaylary.fi

14.12 Tampere. (Pirkanmaan osakilpailu)
https://www.vimmart.fi

15.12  avoin. Paikkaa ei vielä päätetty

22.12. Verkko-osakilpailuun osallistuminen päättyy.

1/2019 Salo

Osakilpailuun saa osallistua vain itse tehdyllä kappaleella. Kilpailijoita suositellaan osallistumaan verkkokurssille tai kilpailukaupunkien järjestämiin biisintekopajoihin, jossa kilpailijat saavat opastusta ja tukea oman kappaleen tekemiseen. Kappaleen tekemiseen saa pyytää apua ystäviltä, ohjaajilta ja sukulaisilta. Osakilpailun tuomareina ovat Herkkuräbärin pojat ja räppäri Saturnus sekä Kehitysvammaisten Taitotupa ry:n hallituksen jäseniä.

Kappaletta ei tarvitse säveltää itse vaan valmiita musiikkitaustoja voi ladata Herkkuräbärin kotisivulta osakilpailijoille annetun linkin takaa.

 

FINAALI
Finaali järjestetään Turussa 29.2.2020

HERKKURÄBÄRIN JÄRJESTÄMÄ VERKKO-OSAKILPAILU: 

Jos sulla käy niin huono tuuri, että kaupunkisi ei järjestä osakilpailuja. Avoimeen  verkko-osakilpailuun osallistuminen maksaa 26 euroa/hlö sisältäen biisinteon verkkovalmennuskurssin.  Avoimiin osakilpailuihin tulee ilmoittautua etukäteen.  järjestetään kesän aikana. Kilpailuista saat parhaiten lisätietoa liittymällä Facebookissa Special Voice -ryhmään. https://www.facebook.com/groups/2635233803217601/

Mikäli haluat oppia tekemään omaa musaa, mutta asut kaukana kaikesta, niin mee facebookin Special Voice -ryhmään. Facebookissa saat lisätietoa laulukilpailusta ja sen kuumimmista juoruista. Syksyllä voit lähettää meille oman kappaleesi videomuodossa, joka otetaan huomioon finaalipaikkoja täyttäessä.